. . . . . .

Databehandling og personvern

Formål

Anskaffelse og behandling av personopplysninger gjøres på bakgrunn av følgende hovedformål:

  • Målrette markedsføringen av annonsert innhold til relevant publikum.
  • Analyse av nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å fungere som tiltenkt, lagre informasjon for nettstedsanalyse og innhenting av informasjon for å kunne målrette markedsføringen av innhold på nettstedet. Les mer om hvordan informasjonskapsler kan administreres: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler

Nettsteds informasjonskapsler

Navn Formål Varighet
_ga Google Analytics brukes i forbindelse med analyse av nettstedet 0-24 måneder
_gid Google Analytics brukes i forbindelse med analyse av nettstedet 24 timer
_gdpr_consent Lagrer brukerens svar fra samtykke-pop-up 24 måneder

Tredjeparts informasjonskapsler

Domene Navn Formål
facebook.com fr Facebook brukes til analyse og markedsføring i forbindelse med Facebook Pixel

Personopplysninger

Personopplysninger som lagres om deg omhandler posisjonen din (basert på IP-adressen din), hvordan du navigerer på nettsiden og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet ditt. Opplysningene blir lagret i samsvar med hva du som bruker har samtykket til.

Samtykke

Grunnleggende samtykke er aktivert som standard og er nødvendig for å bruke dette nettstedet. Dette samtykket gir brukeren ved å trykke «Jeg godtar» i pop-up vinduet som kommer opp første gang bruker åpner nettsiden fra en ny nettleser eller har slettet informasjonskapsler.

Samtykket for markedsføring er ikke aktivert som standard og vil kun bli aktivert etter at brukeren trykker «Jeg Godtar» i pop-up vinduet som kommer opp første gang bruker åpner nettsiden fra en ny nettleser eller har slettet informasjonskapsler. Dersom bruker ikke ønsker å gi dette samtykket, kan brukeren trykke «Endre samtykker» i pop-up vinduet og fjerne avmerkingen for markedsføring.

Samtykke: Grunnleggende

Ingen personopplysninger blir lagret. Annen informasjon som ikke kan brukes til å identifisere deg som bruker blir lagret. Dette er informasjon som sikrer at nettstedet fungerer på tiltenkt måte, samt lagring av anonymisert informasjon om nettstedsbruk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics.

Måten informasjonen er anonymisert i Google Analytics er følgende:

  • ClientId er endret til en sesjonsinformasjonskapsel.
  • IP-adressen er anonymisert ved hjelp av IPmasking.

Videre brukes Facebook Pixel for statistikk og målretting i forbindelse med målretting av markedsføring av denne siden. Data som blir innhentet av Facebook Pixel er regulert mellom nettstedets bruker og Facebook gjennom brukervilkårene på facebook og kan til enhver tid endres her .

Samtykke: Markedsføring

Dersom dette samtykket er akseptert vil informasjonen ikke bli anonymisert i Google Analytics. I tillegg vil informasjonen bli delt med andre verktøy som kan integreres med Google Analytics, for eksempel med Google Ads. Dette brukes til å kunne målrette annonser som peker til dette nettstedet for å få et mest mulig relevant publikum.

Databehandling, rettigheter og personvernombud

Nurofy AS behandler informasjonen som er innhentet kun etter formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Informasjonen vil ikke bli solgt eller delt med andre med mindre det foreligger en databehandleravtale med en tredjepart. Databehandleravtalen vil ikke ha annet omfang enn formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Brukeren har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger og ellers de rettigheter som følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning. Brukeren kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av sine personopplysninger.

Nurofy AS har utnevnt Lars Erik Ørgersen til personvernombud. Dersom du har forespørsler eller spørsmål som angår personvernerklæringen eller dine personopplysninger, send en e-post til lars.orgersen@nurofy.no.